E-mailinstellingen in Outlook voor pc bijwerken

Af en toe moet u de instellingen voor uw e-mailaccount wijzigen Als u een nieuw wachtwoord hebt, als uw provider u heeft gevraagd de instellingen te wijzigen of als u problemen hebt met het verzenden of ontvangen van e-mail, kunt u uw e-mailaccountinstellingen in enkele stappen wijzigen.

1. Open Outlook en selecteer Bestand > Accountinstellingen > Accountinstellingen.
  2. Selecteer het e-mailaccount dat u wilt wijzigen en selecteer vervolgens Wijzigen.
  3. Op de pagina met de instellingen kunt u namen van de inkomende en uitgaande server, uw e-mailadres, naam, gebruikersnaam en wachtwoord bijwerken. Als u de SSL-instellingen of de poortinstellingen wilt wijzigen, selecteert u Meer instellingen.
  4. De meestvoorkomende instellingen om bij te werken, bevinden zich op de tabbladen Server voor uitgaande e-mail en Geavanceerd.
    • Als u problemen hebt met het verzenden van e-mail of berichten ontvangt van de server voor uitgaande e-mail, dient u te controleren of het selectievakje voor Voor de server voor uitgaande e-mail (SMTP) is verificatie vereist is ingeschakeld.
    • Als u de serverpoorten of SSL-instellingen voor inkomende of uitgaande e-mail wilt bijwerken, kunt u dat doen via het tabblad Geavanceerd.
  5. Als u de instellingen hebt bijgewerkt, selecteert u OK > Volgende > Voltooien.