Extra FTP gebruiker aanmaken

1. Login via de hostingsrv portal in op het gewenste hosting pakket.

2. Klik op Websites & domeinen, en klik op de domeinnaam waarvoor je een extra FTP gebruiker wilt aanmaken

3. Klik op de knop FTP-toegang

4. Je ziet nu een overzicht van reeds aanwezige FTP accounts onder dit domein, als die al eerder aangemaakt zijn. Je kan op een gebruiker klikken om deze te wijzigen. Klik op Een FTP-account toevoegen om een nieuwe gebruiker aan te maken.

5. Geef de gevraagde gegevens op en klik op OK. De gebruiker is nu aangemaakt.