Geavanceerde configuratie gebruiken om een POP- of IMAP-e-mailaccount toe te voegen in Outlook voor de pc

• Home
  • Kennisbank
  • Sub Items
  • Geavanceerde configuratie gebruiken om een POP- of IMAP-e-mailaccount toe te voegen in Outlook voor de pc

Als u bepaalde waarden wilt toevoegen voor de namen van de servers, poortnummers of SSL-instellingen voor inkomende en uitgaande e-mail, kunt u de optie gebruiken voor geavanceerde instellingen in Outlook. U kunt met deze instructies een POP- of IMAP-account in Outlook toevoegen.

1. Open Outlook en selecteer Bestand > Account toevoegen.
  2. Voer op het volgende scherm uw e-mailadres in, selecteer Geavanceerde opties, schakel het selectievakje Ik wil mijn account handmatig instellen in en selecteer Verbinding maken.
  3. Selecteer het accounttype. Als u deze optie gebruikt, selecteert u in de meeste gevallen de optie IMAP.
  4. Het scherm Accountinstellingen moet vooraf worden ingevuld met vrijwel alle accountinstellingen die u nodig hebt. Zie het onderwerp POP- en IMAP-accountinstellingen als u wilt weten welke instellingen u nodig hebt. Voer de instellingen voor de servers voor inkomende en uitgaande e-mail in en selecteer Volgende.
  5. Voer uw wachtwoord in en selecteer Verbinding maken.