Hoe kan ik inloggen op phpMyAdmin via Plesk?

Nadat u een database hebt aangemaakt en hier een databasegebruiker aan hebt toegewezen, kunt u deze bereiken vanuit Plesk via de bijhorende link onder Websites &  domeinen > Databases.

Opmerking: als de link ontbreekt moet u contact opnemen met uw hostingprovider.

Voor toegang tot de database via deze hulpprogramma’s gebruikt Plesk automatisch de gebruikersnaam en het wachtwoord van de bijbehorende databasegebruiker.

Als u toegang wilt tot uw database met behulp van andere hulpprogramma’s of u wilt andere toepassingen er toegang toe geven, dan hebt u hiervoor de volgende informatie nodig:

Om verbinding te maken met MySQL moet u de hostnaam opgeven (of het IP-adres) en de gebruikersnaam en het wachtwoord van de databasegebruiker. Om deze gegevens te vinden klikt u op de link Verbindingsinformatie onder de naam van de database.