Hoe kan ik van mijn gebruikersaccount van Office 365 het wachtwoord resetten?

Je kunt het wachtwoord van je account laten resetten via het beheerdersaccount van je organisatie. Je dient dus contact op te nemen met de beheerder van je organisatie of als je zelf het beheerdersaccount bezit kun je zelf inloggen met het beheerdersaccount om het wachtwoord van je reguliere gebruiker te resetten.

als je als beheerder bent ingelogd op Https://portal.office.com ga je naar Beheerder > Gebruikers > Actieve gebruikers. daar vink je de betreffende gebruiker an en klik je rechts op Wacthwoord opnieuw instelen.