Hoe stel ik mijn Office 365 account in op een iPhone of iPad?

1. Open Outlook voor IOS. het pictogram ziet er zo uit:
  2. Is dit de eerste keer dat u Outlook voor IOS gebruikt? klik dan op Aan de slag.
    tik anders op het menupictogram in de linkerbovenhoek.

Tik op Instellingen  > account toevoegen > E-Mailaccount toevoegen.
  3. Typ uw volledige e-mailadres en tik vervolgens op Account toevoegen.
  4. Geef het wachtwoord van uw e-mailaccount op en tik op Aanmelden.
    Voer uw wachtwoord voor Outlook.com in
  5. Als verificatie in twee stappen voor office 365 is ingeschakeld, verifieert u zichzelf met de door u ingestelde methode (zes cijferige code, telefoonoproep of via de Microsoft Authenticator-app)
  6. Tik op Ja of toestaan om Outlook toestemming te geven om de agenda, contactpersonen enzovoort te synchroniseren.