Office installeren op Mac

Stap 1: aanmelden of Office installeren

1. Ga naar www.office.com en selecteer Aanmelden als u nog niet bent aangemeld.
  2. Meld u aan met het account dat aan deze versie van Office is gekoppeld.
  3. doe op de startpagina van Office het volgende, afhankelijk van uw versie
  4. Kies hier Office-apps installeren. kies dan:

1. Office 2016 voor alle standaard Office programma’s
      of
    2. Andere installatie opties om een andere taal, de 64-bits versie of andere apps beschikbaar met uw abonnement te downloaden. als u een Microsoft-account heeft volg stap 5.
  5. Selecteer op de startpagina Office installeren kies dan:

1. Installeren voor alle standaard office programma’s
      of
    2. Taal, 32/64 bitversies en andere installatieopties om een andere taal, de 64-bits versie of andere apps beschikbaar met uw abonnement te downloaden.

Stap 2: Office installeren

1. wanneer het downloaden is voltooid, opent u de zoekfunctie, gaat u naar Downloads en dubbelklikt u op het net gedownloade bestand (bijvoorbeeld: Microsoft_Office_2016_Installer.pkg)
  2. Selecteer op het eerste installatiescherm de optie Doorgaan om het installatieproces te starten.
  3. Lees de gebruikersovereenkomsten van de software en klik vervolgens op Doorgaan.
  4. selecteer Akkoord om de voorwaarden van de gebruikersovereenkomsten van de software te accepteren.
  5. Geef aan hoe u Office wilt installeren en klik op Doorgaan.
  6. Controleer de vereisten van de schijfruimte of wijzig de installatielocatie en klik vervolgens op installeren.
  7. voer uw Mac-wachtwoord voor aanmelden in als hierom wordt gevraagd en klik vervolgens op Software Installeren. (Dit is het wachtwoord dat u gebruikt om u bij uw Mac aan te melden.)
  8. De software wordt geïnstalleerd. klik op Sluiten wanneer de installatie is voltooid.

Stap3: een office voor Mac-app en het activeringsproces starten

1. klik op het pictogram Launchpad in het Dock om al uw apps weer te geven.
  2. Klik op het pictogram Microsoft Word in Launchpad.
  3. Het venster Nieuw wordt automatisch geopend als u Word start. Klik op Aan de slag om de activering te starten.