Office installeren op pc

Stap 1 – Aanmelden om Office te downloaden

1. Ga naar www.office.com en selecteer Aanmelden.
  2. Meld u aan met het account dat aan deze versie van Office is gekoppeld. Dit kan een Microsoft-account of een werk- of schoolaccount zijn.
  3. Doe op de startpagina van Office het volgende, afhankelijk van uw versie van Office, als u een Werk- of schoolaccount heeft volg stap 4.
  4. Kies hier Office-apps installeren. kies dan:

1. Office 2016 voor alle standaard Office programma’s
      of
    2. Andere installatie opties om een andere taal, de 64-bits versie of andere apps beschikbaar met uw abonnement te downloaden.als u een Microsoft-account heeft volg stap 5.
  5. Selecteer op de startpagina Office installeren kies dan:

1. Installeren voor alle standaard office programma’s
      of
    2. Taal, 32/64 bitversies en andere installatieopties om een andere taal, de 54-bits versie of andere apps beschikbaar met uw abonnement te downloaden.

Stap 2 – Office installeren

1. Afhankelijk van welke browser u gebruikt, klikt u op Uitvoeren (in Microsoft Edge of Internet Explorer), Installeren (in Chrome) of Bestand opslaan (in Firefox). Als u de vraag van gebruikersaccountbeheer Wilt u toestaan dat deze app wijzigingen aan uw apparaat aanbrengt? ziet, klikt u op ja. De installatie begint.

2. De installatie is voltooid wanneer u het volgende ziet:”U kunt aan de slag! office is nu geïnstalleerd” en er een animatie wordt weergegeven om te laten zien waar u office-toepassingen kunt vinden op uw computer.
  3. volg de instructies in het venster. bijvoorbeeld Klick op start > Alle apps om te zien waar uw apps zijn.
  4. selecteer vervolgens sluiten

Stap 3: Office activeren

1. Start direct een office-toepassing door een app te openen, zoals Word of Excel. in de meeste gevallen wordt Office geactiveerd wanneer u een toepassing start en nadat u akkoord bent gegaan met de licentievoorwaarden door op Accepteren te klikken.

2. Office kan automatisch worden geactiveerd. mogelijk ziet u, afhankelijk van uw product, echter de Wizard Activering van Microsoft Office. Volg in dat geval de Wizard om Office te activeren.